BLOG

Ekskluzivni poslovni pokloni savršeni su za vaše poslovne partnere!

ekskluzivni poslovni pokloni promopoint

Ako razmišljate kako partnerima i suradnicima zahvaliti na još jednoj uspješnoj godini, nemate još puno vremena. Ekskluzivni poslovni pokloni su apsolutni hit jer su korisni i jako, jako omiljeni.

Požurite i izaberite ekskluzivne Swiss Peak poslovne poklone koji će olakšati svakodnevni život i učiniti ga puno ljepšim!

Ekskluzivni poslovni pokloni za one u stalnom pokretu

Bežični punjači mogu biti luksuzni i moderni. Upravo je takav i ovaj Swiss Peak Luxury 5W wireless punjač. Punjenje je jednostavno i efikasno. Potrebno je samo postaviti telefon na podlogu i to je to. Pakiran u luksuznoj poklon kutiji dolazi uz mikro USB kabel za punjenje i savršen je dar za svakog tehnološkog nomada.

Neka ljubitelji slušanja glazbe dođu na svoje

Ekskluzivni model Swiss Peak bežičnih stereo slušalica s visoko kvalitetnim 3W zvučnikom i 105DB pruža savršeno zvučno iskustvo. Omogućuju neometano uživanje u glazbi do 8 sati na jednom punjenju, a ponovno punjenje traje samo 90 minuta. Savršeno su udobne za sate i sate slušanja omiljene glazbe ili audio knjiga. Mogu se sklopiti tako da stanu u Swiss Peak putnu torbicu.

Izaberite ove luksuzne poslovne poklone za posebno važne poslovne partnere!

Planiranje je ključ uspjeha uz ovaj ekskluzivni poslovni poklon

Plan je samo ideja sve dok nije zapisan na papir i podijeljen u manje korake. Swiss Peak deluxe A5 notes pomoći će u praćenju napretka i sačuvat će najvažnije informacije za lakše snalaženje u svakodnevnom životu. Sadrži 160 stranica u predivnoj bež boji, ima posebnu vodoravnu traku i razdjelnik stranica. Savršen je za nošenje u svakoj torbi. Ekskluzivni poslovni pokloni najbolja su zahvala za uspješnu poslovnu godinu.

Za zapisivanje onoga što je bitno

Savršen dodatak Swiss Peak deluxe notesu je set kemijskih olovaka Swiss Peak Luzern. Odlikuje ga kvaliteta i jedinstveni dizajn. Lako je zabilježiti sve bitne informacije kojih je sa svakim danom sve više i više. Ovaj elegantni set kemijskih olovaka pruža oslonac u svakoj situaciji kada je jako važno nešto zapisati i zabilježiti. Dolazi u predivnoj poklon kutiji koja se dodatno može personalizirati otiskom vašeg logotipa.