BLOG

Izaberite luksuzne poslovne poklone za posebno važne poslovne partnere

luksuzni bozicni poslovni pokloni

Svojim partnerima i suradnicima zahvalite na uspješnoj godini uz ove predivne luksuzne poslovne poklone. Elegancija, stil i praktičnost osvojit će ih na prvi pogled! Izaberite nešto drugačije poslovne poklone koji će nedvojbeno ostaviti trajni trag i omogućiti vam da se predstavite na najbolji način.

Uvijek omiljena klasika s daškom elegancije - luksuzni poslovni pokloni

Klasičan i muževan, More Black poklon set sadrži sve što moderni muškarac može zatrebati: Christian Lacroix sat, elegantne manžete i roller kemijsku olovku ukrašenu decentnim detaljima.

Sat “More” Christiana Lacroixa ima remen od prave kože. Sjajan kromirani detalji u kućištu od nehrđajućeg čelika zrače elegancijom.

Manžete “More” su muževan dodatak svakoj košulji. Logotipi CXL i Christian Lacroix neprimjetno su utisnuti na sjajnu kromiranu strukturu.

Luksuzna i modno osviještena kombinacija

Luksuzni set Alesso Black oduševit će one istančanog ukusa. Sastoji se od  luksuznog sata Ungaro Alesso, muževnog šala i kemijske olovke s luksuznim završnim detaljima.

Sat je vrlo nosiv i moderan uz minimalističke detalje. Izrađen je od nehrđajućeg čelika i savršeno se uklapa u svaku odjevnu kombinaciju.

Šal je od meke vune, ugodan na dodir i vrlo topao. Možete ga brendirati jer se na njemu nalazi i decentna pločica.

Provjerite ideje za nezaboravne božićne poslovne poklone!

Moderan i funkcionalan set za pisanje

Set za pisanje Cerruti 1181 Ray Pastel Grey pakiran je u predivnoj crnoj poklon kutiji koja sadrži luksuznu kemijsku olovku i roller. Praktičan je i vrlo koristan luksuzni poslovni poklon koji će se često i rado koristiti. Olakšajte svakodnevicu i poklonite ovaj set za pisanje na koji će svatko biti vrlo ponosan. Ostat ćete u mislima svojih partnera i suradnika u svakom trenutku.

Otmjenost i profinjenost uz dozu jednostavnosti

Set Nina Ricci Noir idealan je dar za svaku poslovnu ženu. Sastoji se od Parker olovke, notesa sa zip zatvaračem i privjeska za ključeve. Pakiran je u elegantnu bijelu kutiju i bit će prekrasno iznenađenje. Omogućite svojim poslovnim partnericama i suradnicama da se osjećaju uistinu posebno. Profinjen i jednostavan, ovaj luksuzni poslovni poklon neće moći proći nezamijećeno.