BLOG

Korisni poslovni pokloni koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

promopoint poslovni pokloni Activity tracker L

Zima nije isprika za ostanak u kući, a ovi korisni poslovni pokloni će uljapšati hladne dane. Potaknite svoje partnere i poslovne suradnike na bolju brigu o zdravlju u čemu će im pomoći korisni poslovni pokloni. Vani je možda hladno, ali uživanje na svježem zraku nam je svima potrebno. Zato donosimo poslovne poklone uz koje je aktivnost na otvorenom čisti užitak!

Pratitelj svih aktivnosti

Savršeni dodatak svakom danu je vodootporni tracker aktivnosti Stay Fit. Odličan je za praćenje spavanja, broja koraka, udaljenosti, broja kalorija, otkucaja srca, krvnog tlaka i kisika u krvi. Korisni poslovni pokloni pomoći će svima koji su se odlučili za zdraviji način života.

Ruksak za duže relacije

U danima kada je vrijeme odlično za dužu šetnju ili planinarenje, potreban je ruksak od izdržljive poliesterske tkanine. Postran glavni pretinac, poseban prednji džep s patentnim zatvaračem i dva bočna džepa za bocu s vodom ili kišobran, osigurat će ugodan boravak na otvorenom.

Provjerite koji su najzabavniji poslovni pokloni za uživanje u hladnim večerima!

Neobično korisna boca

Ova sklopiva silikonska boca je vrlo otporna i lagana. Manji otvor na boci je za piće, a veći otvor je za voće, kockice leda ili kavu. Odlična izolacija za tople i hladne napitke omogućit će uživanje u omiljenom napitku na svježem zraku. Sadrži karabiner s kukom i lako se postavlja na ruksak ili remen. Neka boravak na svježem zraku bude što ugodniji!

Korisni poslovni pokloni za promjenu vremena

Uz opušteno uživanje na otvorenom uvijek treba biti spreman i na iznenadne promjene vremena. Ovaj automatski sklopivi kišobran je izvrsna kombinacija stila i praktičnost, a automatsko otvaranje i zatvaranje će jako dobro doći kada odjednom padne kiša. Napravljen je od 190T pongee RPET poliestera. Uz to što čuva od padalina, čuva i naš okoliš. Savršen poslovni poklon koji je spoj ugodnog i korisnog!

Za sigurno trčanje - korisni poslovni pokloni

Uz sve obaveze, često trčanje dođe na red kada je vani već mrak. Za sigurno uživanje u najdražoj aktivnosti potreban je sigurnosni remen s ugrađenim LED svjetlom koji se lako može vezati na ruku. Remen povećava vidljivost kada je vani mrak i tako pruža neometano uživanje u bilo kojoj aktivnosti.