BLOG

Korisni i posebni poslovni pokloni za Valentinovo

korisni i posebni poslovni pokloni

Izaberite poslovne poklone koje će odmah zavoljeti i neka to budu korisni i posebni poslovni pokloni.

Najkraći mjesec u godini je prilika da svojim kolegama, partnerima i zaposlenicima poklonite mali znak pažnje koji će ih podsjetiti koliko su vam važni. Neka vaš izbor poslovnih poklona bude ambasador vaših dobrih želja i neka na najbolji način prenese vaše emocije.

Iznenadite ih, razveselite i zahvalite im što su uvijek uz vas uz ove posebne poslovne poklone koji će im uljepšati i olakšati svakodnevicu!

Bitno je oku vidljivo - korisni i posebni poslovni pokloni

Memo kvačica u obliku srca s transparentnim postoljem i metalnom kvačicom na savitljivoj žici istaknut će ono najvažnije i pomoći svima koji žele uljepšati svoj radni prostor. Savršena je za uspomene, važne informacije ili posebne fotografije. Ovaj korisni poslovni poklon će ukrasiti svaki prostor i podsjetiti na neke prelijepe trenutke.

Izaberite poslovne poklone koji potiču bolje zdravlje i aktivan život!

Poklonite nešto drugačije i posebno

Ova posebna kemijska olovka Romeo na vrhu ima lampicu u obliku srca. Ako ju protresete, to srce će zasvijetliti trepćućim svijetlom. Ova posebna promotivna kemijska olovka vašim partnerima i klijentima će izmamiti osmijeh i dobro raspoloženja svaki put kada će ju koristiti. Te lijepe emocije povezat će s vašim brendom ili porukom. Tako ćete uvijek biti u srcima onih koji su važni za vas i vaše poslovanje. Prekrasan znak pažnje koji će razvući osmijeh na lice svaki puta kada zasvijetli.

Slatko iznenađenje uz korisni poslovni poklon

Ovi mint bomboni dolaze u plastičnoj kutijici u obliku srca koja će svugdje privlačiti pozornost. Mint bomboni su korisni i dobro će doći gdje god se nalazili. Kutijicu možemo personalizirati vašim logotipom i tako učiniti posebno zanimljivom. Kutijica sadrži 12 g mint bombona koji će dobro doći u svakoj prilici. Korisni i posebni poslovni pokloni će se često koristiti i samim time, vidljivost vašeg logotipa ili poruke će biti puno veća.