BLOG

Saznajte kako bolje brinuti o okolišu – eko poslovni pokloni

eco promopoint poslovni pokloni

Neka eko poslovni pokloni budu vaš prvi izbor i svojim primjerom pokažite koliko je briga za okoliš važna!

Zajedno možemo bolje i svjesnije brinuti o tome kakav svijet ostavljamo iza sebe. Saznajte na koji način možemo promijeniti svoje navike i time pomoći očuvati okolinu i planet na kojem živimo.

Hrana voli prirodni materijal

Plastične vrećice treba izbjegavati u svakoj prilici, a mi predlažemo kako ih se zauvijek riješiti. Ekološki i pametno, hranu je dobro nositi u višekratnoj vrećici Veggie od pamuka koja će se pobrinuti za svježe namirnice.

Vrećica neka bude platnena

U Europi se godišnje baca 25 milijuna tona jednokratne plastike, od čega dobar dio završava u moru. Prvi korak za zaštitu planeta može biti prestanak korištenja plastičnih vrećica. Zato je za svaku kupovinu mudro izabrati platnenu vrećicu koja je čvrsta, može se koristiti jako puno puta i u nju stane popriličan broj stvari. Ovaj poslovni poklon će se rado i često koristiti.

U skladu s prirodom

Briga o zaštiti okoliša počinje od najranije dobi. Tome će pridonijeti i pamučna eco pernica za olovke od pamuka. Lagana i praktična, uklopit će se u svaku školsku torbu i postat će nezamjenjivi pratitelj kroz cijelo školovanje.

Slamčice koje planet voli

Plastične slamke su dio velikog problema zagađenja plastikom. Zato su mnoge kompanije odlučile zabraniti upotrebu plastičnih slamki. Ekološka alternativa plastičnim slamkama je bambusov set slamki za višekratnu upotrebu koje se mogu i prati u perilici. Slamke su biorazgradive, savršen su poslovni poklon i mogu se kompostirati.

Eko poslovni pokloni - šalica za eco kavu

Upoznajte Boom, nepropusnu eco šalicu za tople ili hladne napitke. Najveće iznenađenje je da će se na kraju svog životnog ciklusa u potpunosti rastaviti za recikliranje. Pokažite svoju ekološki osviještenu stranu s ovom eco friendly šalicom i poklonite nešto sasvim drugačije!

Birajte ekološke poslovne poklone!

Odvajanje otpada je in!

Promotivne vrećice za odvajanje otpada savršeno će se uklopiti u svako kućanstvo i radno mjesto. Pomoću njih se može odvojiti metal, papir i plastika. Svojim lijepim bojama podsjetit će koliko je briga za okoliš jednostavna i važna.

Nezamjenjiva boca za vodu

Ova moderna staklena boca za vodu idealno je rješenje za one koji vole korištenje prirodnih materijala boca. Napravljena je od stakla i ima nepropustan poklopac od bambusa. Dizajn sa širokim otvorom omogućava lak unos tekućine, a nepropusna PU navlaka zaštitu staklene boce. Ekološki poslovni pokloni odličan su izbor ako razmišljate o zaštiti našeg planeta.