BLOG

Najzabavniji poslovni pokloni za uživanje u hladnim večerima

drustvene igre promopoint poslovni pokloni

Hladne zimske večeri idealne su za dobro društvo i uvijek zabavne igre i mozgalice. Svojim poslovnim partnerima poklonite nešto što će ih zabaviti, potaknuti na druženje i uživanje! Poklonite im ove najzabavnije poslovne poklone i zanimljive društvene igre koje će biti savršeni poslovni poklon za cijelu godinu. U njima će moći uživati kod kuće, na odmoru ili na poslovnim putovanjima!

Za profesionalne ljubitelje igara - najzabavniji poslovni pokloni

Oni koji strastveno uživaju u društvenim igrama odmah će poželjeti ovaj zanimljivi poslovni poklon: set od 5 društvenih igara koji se sastoji od igre sa štapićima mikado, igraćih karata, backgammona (tavla), domina i šaha. Savršen je za večeri koje provodimo kod kuće. Pomoći će skratiti vrijeme i potaknuti natjecateljski duh. Neka igre započnu, a najbolji neka smisli zabavni izazov za one koji nisu pobijedili!

Ovi ekskluzivni poslovni pokloni savršeni su za vaše poslovne partnere!

Trening za razvijanje mentalnih vijuga

Ljubitelji mentalne gimnastike napokon mogu doći na svoje uz ovaj zanimljivi set mozgalica. Kome će uspjeti riješiti ove misterije i odnijeti titulu najrazvijenijih moždanih vijuga? Kako biste dodatno začinili stvari, postavite vremensko ograničenje za rješavanje ovih zanimljivih mozgalice i gledajte kako se suparnici preznojavaju tražeći rješenje. Ne može biti dosadno uz ove izazovne mozgalice koje će svakoga potaknuti na razmišljanje i pobuditi želju za pobjedom!

Zabavna igra iz djetinjstva

Tko se sjeća zabavne igre Križić kružić i slatkog iščekivanja tko će pobijediti? Ova igra je zanimljiva bez obzira na godine i savršeno će odgovarati veselom društvu u hladnim zimskim večerima. Ako ste ju ikada igrali, onda znate koliko može biti zabavna i zanimljiva. A možemo vam i odati jednu dobro čuvanu tajnu koja će vam pomoći potući protivnike. Tko želi pobijediti, uvijek treba igru započeti iz kuta, nije bitno kojeg. Najzabavniji poslovni pokloni su idealni za one koji od poklona očekuju više!