BLOG

Brendirani poslovni pokloni za bolju promociju

Brendirani-poslovni-pokloni-promopoint

Brendirani poslovni pokloni pomoći će vam da povećate vidljivost svog logotipa i osigurat će vam bolju promociju. Poklonite klijentima, partnerima ili zaposlenicima poklone koje će rado koristiti i koji će svakodnevno promovirati vašu tvrtku ili brand u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.

Brendirani poslovni pokloni koji privlače pažnju

Brendiranje boce s vodom omogućuje vam promociju na više razina. Koristeći isti proizvod više puta dnevno, vaši klijenti i partneri će češće promatrati vaš logotip. Boce za vodu mogu se nositi bilo kada i bilo gdje, a vaš brend će imati nevjerojatno veliku vidljivost i izloženost.

Istaknite svoju brigu o okolišu!

Promotivne sunčane naočale vole nositi sve dobne skupine. Ako uz to dodate i ekološki element, ove sunčane naočale od bambusa i pšenične slame nosit će se gotovo cijele godine. Kada tražite povoljan promotivni alat koji će vam osigurati veliku vidljivost, sunčane naočale su idealan izbor.

Saznajte kako razmišljati i poklanjati ekološki!

Pomognite smanjiti razinu stresa!

Bez obzira počinju li vaši klijenti ili partneri svoje putovanje prema zdravijem životu ili žele ubrzati tempo, ova narukvica s termometrom brendirana vašim logotipom savršeno će se  uklopiti u njihovu svakodnevicu. Pomognite smanjiti razinu stresa u korporacijskom okruženju i potaknite na zdraviji način života.

Povežite svoj brend s uživanjem!

Lijepi dani pred nama idealni su za boravak na otvorenom. Deka za piknik dobro će doći u svakoj situaciji i svojom upotrebom skrenuti će pažnju na vaš logotip. Brendirajte ovaj korisni poklon i budite uz svoje klijente i partnere u trenutcima uživanja i opuštanja.