BLOG

Poslovni pokloni za svaki dan – promotivne šalice s tiskom

Poslovni pokloni za svaki dan promotivne salice s tiskom promopoint

Poslovni pokloni za svaki dan trebaju biti praktični kako bi se često koristili. I zato neka vaš omiljenji barista napravi kavu za van u vašoj šalici s logom! Recite zbogom jednokratnim šalicama i odlučite se za ekološki prihvatljiviju opciju: promotivne šalice za višekratnu uporabu koje postaju ambasador vašeg brenda svaki put kada se koriste! Ako ulažete u promotivne predmete, tada biste trebali razmišljati o maksimalnom povratu ulaganja. Zato je važno izabrati poklone koji će se iznova i iznova koristiti još godinama.

Potaknite ekološko razmišljanje!

Zamijenite plastične čaše ekološkom šalicom od biorazgradivog materijala (PLA). Šalica ima silikonski prsten za lakše držanje i poklopac. Zbog svoje praktičnosti možete biti sigurni da će se koristiti u svakoj prilici kada poželite kavu iz svog omiljenog kafića. Poslovni pokloni za svaki dan pružit će vam najbolju promociju!

Poslovni pokloni za svaki dan - poklanjajte korisno i praktično!

Zaustavite upotrebu jednokratnih čaša uz šalicu za višekratnu upotrebu i pridonesite svijetu bez plastičnog otpada. Ove lagane i izdržljive šalice od 100% reciklirajućeg materijala podnose do 100 stupnjeva i pogodne su za ispijanje kave u pokretu.

Izaberite promotivne boce za vodu za učinkovitu promociju!

Povežite svoj brand s pravim vrijednostima!

Promotivna putna šalica visine 8 cm idealna je za ispijanje kave u hodu, dok šećete vani ili krećete na posao. Zbog svoje veličine prigodna je za sve aparate za kavu. Svi želimo promovirati tvrtke koje dijele naše vrijednosti. Pokažite kako se zalažete za smanjenje otpada potičući korištenje višekratnih šalica!

Naglasite ono što vam je bitno!

Ova ekološka promotivna šalica za kavu sa silikonskim držačem i poklopcem u odgovarajućoj boji izrađena je od 100% biorazgradivog ekološkog materijala (PLA). Jedna od najvažnijih prednosti korištenja ekološki prihvatljivih proizvoda nesumnjivo je preuzimanje inicijative za doprinos održivoj budućnosti i povezivanje s korisnicima kojima je očuvanje okoliša prioritet!