BLOG

Noviteti u svijetu poslovnih poklona

Noviteti Promopoint

Noviteti 2024. donose jedinstvenu priliku za izražavanje iskrene zahvalnosti vašim suradnicima i poslovnim partnerima. Odaberite naše najnovije poslovne poklone i uljepšajte ovu godinu svojim klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima!

Puzzle za dugoročnu promociju

Osigurajte svom brendu veliku vidljivost uz neodoljive puzzle! Velika površina za vaš logo i dugotrajnost proizvoda osigurat će promociju brenda godinama.

Noviteti za sve vaše ideje

Stavite sve svoje ideje u moderan notes od reciklirane kože i ostvarite sve što poželite u 2024. godini! Savršen poslovni poklon za početak nove godine dolazi krajem siječnja, a za promociju brenda mu nedostaje još samo vaš logo!

Napunite baterije modernim powerbankom

Jedinstveni poslovni pokloni savršeni su za promociju brenda jer privlače pažnju. Upravo takav proizvod je i ovaj powerbank s poluprozirnim kućištem i vidljivim elektroničkim komponentama, izrađen od bambusa! Poklonite praktičan poklon i izgradite još bolje odnose s klijentima i zaposlenicima!

Torba za moderan život

Krenite na posao u stilu s modernom torbom za prijenosno računalo u koju stanu svi vaši pametni uređaji i punjači. Noviteti poput ovog bit će idealni za promociju brenda jer su praktični i koristit će se dugi niz godina!

Hidratizirajte se!

Pokažite partnerima, zaposlenicima i klijentima da ste tu za njih! Poklonite im bocu od recikliranog nehrđajućeg čelika koja je idealna za hidrataciju tijekom cijele godine, a može se koristiti i za gazirana pića. Oblik boce omogućava tisak vašeg logotipa ili vizuala na veliku površinu, u koloru. Noviteti poput ove boce su odličan izbor za promociju tijekom cijele godine.

Notes od šećerne trske

Personalizirani pokloni prikazuju brend u pozitivnom svjetlu, a ovaj notes je idealan upravo za to. Poklonite ovaj poseban notes izrađen od prirodne šećerne trske s vašim logotipom ili prigodnom porukom svima koji vole zapisivati svoje misli ili planove na papir. Notes dolazi u prigodnom poklon pakiranju.

Saratoga prijenosni punjač

5u1 univerzalni prijenosni punjač ima sve što trebate da istovremeno napunite više uređaja i uvijek ostanete u toku sa svim novostima! S ovim punjačem možete puniti do 5 uređaja dok istovremeno punite powerbank. Dodajte vaš logo i imate odličan proizvod za promociju brenda! 💪🏻 Punjač dolazi u prigodnoj poklon kutiji.

Izaberite proizvode za promociju koji se najviše traže!