Naslovnica » promotivni artikli za plažu

Prikazuje se svih 20 rezultata

Torba za plažu Nautical W685

63,10 kn72,30 kn
Bež
Navy plava
Plava bijela
Ružičasta
Siva

Promotivna torba za plažu Nautical izrađena je od vrlo izrdžljive tkanine, 407 g/m², 100% pamuka (brušeno platno). Čvrste ručke  su od konopa (dužina: 67 cm), te ima pretinac s patentnim zatvaračem. Volumen: 12 litara. Dimenzije torbe su 24 x 40 x 13 cm. Maksimalna površina za vez logotipa je promjera 18. Maksimalna površina za tisak: 33 x 33 cm.

Deluxe roštilj u kovčegu

279,76 kn
Crna

Prijenosni delux roštilj u obliku kofera s uklonjivim pladnjem za ugljen i ručkom za nošenje. Roštilj ima laganu, ali izdržljivu konstrukciju od nehrđajućeg čelika s crnim završnim premazom u prahu i kopčom koja se zaključava. Savršeno za spontane piknike na otvorenom.

Hotelske papuče The One

21,25 kn
Bijela
Crna
Crvena
Navy plava
Siva

Promotivne hotelske papuče izrađene od 100% pamučnog frotira. Raspoloživo u dvije veličine – 38-40 i 42-44. Logotip se može aplicirati na papuče metodom veza. Praktičan promotivni proizvod za reklamiranje lanaca hotela ili putničkih agencija.

Impact 5-panelna kapa od recikliranog pamuka AWARE ™

19,95 kn
Bijela
Crna
Crvena
Plava
Tamno plava
Zelena
Žuta

Ova kolekcija Impact napravljena je s AWARE ™ tehnologijom. S takvom tehologijom zajamčena je upotreba izvornih recikliranih tkanina kao i zaštitni učinci za smanjenje korištenja vode. Uštedite vodu i koristite originalne reciklirane tkanine. S naglaskom na vodu, 2% prihoda od svakog prodanog proizvoda Impact donirat će se Water.org. Ova kapa je uštedjela 387 litara vode. Jednostavna i udobna kapa prikladna za svakoga. Ova kapa sa 5 panela ima zakrivljeni vizir, vezene ušice za ventilaciju i metalnu kopču. Pamučni keper izrađen od 100% recikliranih materijala i tragača AWARE ™. Težina materijala je 280 g / m2. Veličina 58cm.

Impact 5-panelna kapa (190gr) od recikliranog pamuka AWARE ™

16,42 kn
Bijela
Crna
Crvena
Plava
Tamno plava
Zelena
Žuta

Ova kolekcija Impact napravljena je s AWARE ™ tehnologijom. S takvom tehologijom zajamčena je upotreba izvornih recikliranih tkanina kao i zaštitni učinci za smanjenje korištenja vode. Uštedite vodu i koristite originalne reciklirane tkanine. S naglaskom na vodu, 2% prihoda od svakog prodanog proizvoda Impact donirat će se Water.org. Ova kapa je uštedjela 387 litara vode. Jednostavna i udobna kapa prikladna za svakoga. Ova kapa sa 5-panela ima zakrivljeni vizir, vezene ušice za ventilaciju i metalnu kopču. Pamučni keper izrađen od 100% recikliranih materijala i tragača AWARE ™. Težina materijala je 190 g / m2. Veličina 58cm.

Impact 6-panelna kapa od recikliranog pamuka AWARE ™

22,80 kn
Bijela
Crna
Crvena
Plava
Tamno plava
Zelena
Žuta

Ova kolekcija Impact napravljena je s AWARE ™ tehnologijom. S takvom tehologijom zajamčena je upotreba izvornih recikliranih tkanina kao i zaštitni učinci za smanjenje korištenja vode. Uštedite vodu i koristite originalne reciklirane tkanine. S naglaskom na vodu, 2% prihoda od svakog prodanog proizvoda Impact donirat će se Water.org. Ova kapa je uštedjela 387 litara vode. Jednostavna i udobna kapa prikladna za svakoga. Ova kapa sa 6 panela ima zakrivljeni vizir, vezene ušice za ventilaciju i metalnu kopču. Pamučni keper izrađen od 100% recikliranih materijala i tragača AWARE ™. Težina materijala je 280 g / m2. Veličina 58cm.

Impact 6-panelna kapa (190gr) od recikliranog pamuka AWARE ™

18,58 kn
Bijela
Crna
Crvena
Plava
Tamno plava
Zelena
Žuta

Ova kolekcija Impact napravljena je s AWARE ™ tehnologijom. S takvom tehologijom zajamčena je upotreba izvornih recikliranih tkanina kao i zaštitni učinci za smanjenje korištenja vode. Uštedite vodu i koristite originalne reciklirane tkanine. S naglaskom na vodu, 2% prihoda od svakog prodanog proizvoda Impact donirat će se Water.org. Ova kapa je uštedjela 387 litara vode. Jednostavna i udobna kapa prikladna za svakoga. Ova kapa sa 6 panela ima zakrivljeni vizir, vezene ušice za ventilaciju i metalnu kopču. Pamučni keper izrađen od 100% recikliranih materijala i tragača AWARE ™. Težina materijala je 190 g / m2. Veličina 58cm.

Japanke za plažu DO MEL

44,23 kn
Crna

Reklamne sublimacijske japanke za plažu s PVC trakicama. Potplat izrađen od gume s poliesterskom gornjom tkaninom. M odgovara veličini 36-39.

Japanke za plažu DO MEL

39,55 kn44,35 kn
Crna

Reklamne sublimacijske japanke za plažu s PVC trakicama. Potplat izrađen od gume s poliesterskom gornjom tkaninom. L odgovara veličini 40-43.

Rashladna torba CUBA

27,82 kn
Crna
Plava

Promotivna rashladna torba za 6 limenki izrađena od 600D RPET materijala. Kapacitet 3L. Izolacijski materijal: 0,15 mm PEVA + 3 mm pjena.

Set za jelo i piće od pšenične slame Tierra

41,72 kn
Crna
Plava
Zelena

Tierra, promotivni set pribora za jelo idealan je set koji možete ponijeti sa sobom u pokretu kada želite smanjiti upotrebu jednokratne plastike. Tierra set sadrži 2 slamke od nehrđajućeg čelika, četku za čišćenje, žlicu/vilicu i 2 savijena komada silikonskih nastavaka za pričvršćivanje na slamku za ugodno korištenje dok ispijate piće. Dvije različite boje olakšavaju vam razlikovanje. Pakirano u prikladnu vrećicu s čičkom i zatvaračem. Sigurno pranje u perilici posuđa. Izvana 100% 600D poliester, iznutra 100% 210D poliester. Bez PVC-a.

RPET sportska torba TERRA+

91,20 kn
Crna
Plava
Siva

Promotivna sportska ili putna torba od 600D RPET-a, s velikim prednjim džepom sa patentnim zatvaračem, unutarnjim džepom s patentnim zatvaračem i podesivim i odvojivim naramenicom.

Sklopivi suncobran PARASUN

61,56 kn
Plava
Siva
Tirkizna

Reklamni prijenosni suncobran od 210T poliestera s unutarnjim UV premazom za trenutnu zaštitu (SPF 30+). Lagan i podesiv. Uključena prijenosna torbica. Ø 150 cm.

Pro Elite TWS slušalice

209,65 kn
Bijela

Bežične slušalice sljedeće razine u futroli za punjenje s izuzetno dugotrajnom baterijom, bežičnom futrolom koja se puni i izuzetno jasnom kvalitetom zvuka i basovima. Savršeno uklapajuće slušalice imaju bateriju od 30 mAh, a u kućištu za punjenje od 300 mAh mogu se ponovno napuniti u roku od 1,5 sata putem ultra brzog ulaza tipa C. Kućište za punjenje također se može napuniti postavljanjem na bilo koju površinu za bežično punjenje. Pomoću funkcije automatskog uparivanja lako je upariti se s vašim mobilnim uređajem. Vrijeme reprodukcije na srednjoj glasnoći oko 6 sati i u stanju mirovanja od 40 sati. S BT 5.0 za optimalno povezivanje. Radna udaljenost do 10 metara. Uz podizanje i mikrofon. Uključujući 3 veličine silikonskih vrhova za uši. Izdržljivi ABS materijal. Sa stereo funkcijom i mikrofonom za odgovaranje na pozive u stereo opremi. Uključujući 3 veličine silikonskih vrhova za uši. Uključuje mikro kabel za punjenje od TPE materijala bez PVC-a.

Šilterica od konoplje NAIMA CAP

33,52 kn
Bež
Crna
Plava
Siva
Zelena

Promotivna baseball kapa s 5 panela izrađena od 100% tkanine od konoplje 370 gr / m² s mesinganim kopčama na podesivom zatvaraču. 5 ušivenih ušica u odgovarajućoj boji. Veličina 7 1/4.

Sportska torbica za ruku USEPOUCH

10,03 kn
Crna
Limeta
Plava

Promotivna sportska torbica za ruku s odjeljkom za mobitel. Polyester

Sportski ručni novčanik LOOPBAND

5,70 kn
Crna
Limeta
Plava

Promotivni sportski zglobni novčanik sa patent zatvaračem. Lycra.

Set za popravak bicikla REPAIR

15,50 kn
Transparentna

Komplet za popravak bicikla s 1 ključem, 2 poluge za gume, 1 ljepilom, 2 poklopca ventila, 2 cijevi za ventil, 1 renda, 5 zakrpa. Pakirano u prozirnu kutiju.

Torba za plažu MALLA

60,76 kn
Bijela
Crna
Tirkizna

Promotivna torba za plažu ili kupovinu s dugim ručkama od 600D RPET materijal i s RPET mrežom i prednjim džepom na patentni zatvarač. Dno torbe sadrži rashladni pretinac za pohranu limenki.

Uže za preskakanje od pamuka JUMP

31,12 kn
Bež

Promotivno pamučno uže za preskakanje s drvenim ručkama. Isporučuje se u pamučnoj vrećici.