BLOG

Promocija brenda tijekom vrućih ljetnih dana

Promocija brenda Promopoint

Promocija brenda uz svjetlost ljetnog sunca koja obasjava vaš logotip savršen je spoj ugode i uživanja u godišnjem odmoru. Dopustite da vaš brend ostavi trajan podsjetnik, prepoznatljiv i pamtljiv, svakog dana ovog ljeta.

Promocija brenda uz odmor i opuštanje

Predstavljamo vam Honopu drvenu stolicu – savršen dodatak za vašu promociju namijenjenu svakodnevnom opuštanju. Ova stolica je idealna za različite ambijente, bilo da vaši klijenti žele uživati u jutarnjoj kavi na terasi omiljenog kafića ili provoditi opuštajuće trenutke uz knjigu na plaži.

Eegantan i ergonomski dizajn pruža maksimalnu udobnost i podršku, čineći je atraktivnim izborom za svaki vanjski prostor.

Uvrstite Honopu drvenu stolicu u svoju ponudu i omogućite svojim klijentima vrhunski proizvod koji će zadovoljiti njihove potrebe za opuštanjem. Za dodatne informacije o veleprodajnim cijenama, minimalnim količinama narudžbi i uvjetima suradnje, slobodno nas kontaktirajte.

Rashladna košara za trenutke uživanja

Želite li svojim klijentima i partnerima pokloniti savršen dar za piknik, odlazak na plažu ili kampiranje? Tražite savršen način da im pića i hrana ostanu hladni tijekom cijelog dana? Imamo idealno rješenje za vas – rashladna košara VINGA Volonne!

VINGA Volonne ne samo da je funkcionalna, već i izgleda sjajno! Sa svojim modernim i elegantnim dizajnom, ova rashladna košara će se savršeno uklopiti u svačiji stil.

Ne propustite priliku da poboljšate vanjske avanture svojih klijenata i zaposlenika! Naručite svoju VINGA Volonne rashladnu košaru danas, dodajte svoj logotip i kreirajte savršen poslovni poklon.

Sunčane naočale kao najvažniji dodatak sunčanim danima

Tražite savršen ljetni dodatak koji kombinira ekološku osviještenost, moderan dizajn i vrhunsku zaštitu od sunca? Naše sunčane naočale izrađene od bambusa i reciklirane plastike su upravo ono što vam treba!

Bez obzira planirate li promociju na festivalima ili plaži, ove naočale su savršen ambasador vaše brige za klijente i suradnike.

Izrađene od održivih materijala poput bambusa i reciklirane plastike, ove naočale predstavljaju odgovoran izbor za okoliš i pomažu vam da smanjite svoj ugljični otisak dok vaši klijenti uživaju u sunčanim danima.

Out of the Box ruksak sa špagicama

Tražite praktičan i moderan ruksak koji će vašim klijentima i partnerima olakšati svakodnevne aktivnosti? Naš ruksak sa špagicama je savršen izbor! Bilo da idu na trening, plažu ili na izlet, ovaj ruksak će im pružiti sve što im je potrebno.

Idealan za sve ljetne aktivnosti, ovaj ruksak omogućava vašim poslovnim suradnicima da uvijek imaju sa sobom sve što im treba, bilo da istražuju nove destinacije ili se jednostavno opuštaju na otvorenom. Promocija brenda uz savršen spoj praktičnosti i stila!

Promocija brenda

Izaberite najbolja 4 proizvoda za promociju brenda na otvorenom!