BLOG

Najbolja 4 proizvoda za promociju brenda na otvorenom

Najbolja 4 proizvoda Promopoint

Najbolja 4 proizvoda za promociju brenda na otvorenom pomoći će vam da privučete poglede na svoj logotip i brend! Uz pomoć boca za vodu, sklopivih ležaljki i termo i vodootpornih torba, vaš brend će biti vidljiv i zapamćen na svakom koraku, čineći svaki boravak na otvorenom nezaboravnim.

Najbolja 4 proizvoda - nikuda bez ove boce!

Održavajte hidrataciju na svakom koraku uz bocu Yide! Zahvaljujući dvostrukoj izolaciji, vaš napitak će ostati na savršenoj temperaturi, bilo da volite hladno ili toplo piće. Elegantni dizajn ove boce osigurava da uvijek budete primijećeni, gdje god da se nalazite. Odaberite bocu Yide i spojite praktičnost i stil u jednom proizvodu!

Vaše namirnice na idealnoj temperaturi

Za savršen piknik ili opušten dan na plaži, izaberite rashladnu torbu s elegantnim detaljem od pluta! Njezin lagani dizajn i praktičnost za nošenje osiguravaju da vaši napici i obroci ostanu hladni i osvježavajući. Uživajte na otvorenom sa stilom i personalizirajte svoju torbu s logotipom ili posebnm porukom. Rashladna torba s detaljem od pluta – vaša savršena pratnja za svaki izlazak!

Opustite se na svakom koraku

Iskoristite svaki sunčani dan uz našu sklopivu ležaljku! Lako prenosiva i jednostavna za postavljanje, ova lagana ležaljka savršena je za opuštanje uz obalu mora, jezera ili u udobnosti vašeg vrta. Udobno se smjestite, opustite i uživajte u suncu i svježem zraku. Neka svaki trenutak bude ispunjen užitkom uz našu sklopivu ležaljku!

Out of the Box brendirane vodootporne torbe

Za avanture koje uključuju vodu i kišu, naša vodootporna torba je savršeno rješenje! Dizajnirana da zaštiti vaše stvari od vlage, ova torba osigurava da ostanu suhe bez obzira na uvjete. Idealna za veslanje, kampiranje i sve druge aktivnosti na otvorenom, ona je vaš pouzdan partner u svakoj situaciji. Budite spremni na sve izazove i istaknite se s vodootpornom torbom koja nosi vaš logotip!

Out of the Box vodootporne torbe

Izaberite ljetne poklone za promociju!