BLOG

Poslovni pokloni i corona virus – naše poslovanje u novonastaloj situaciji

poslovni pokloni corona covid

Dragi prijatelji i partneri,

prije svega, nadamo ste da ste dobro i da sa svojim bližnjima poduzimate potrebne mjere zaštite kako bismo svi, što prije, sretno izašli iz ove situacije nastale epidemijom poznatom kao corona virus ili COVID-19.

Pazeći na sigurnost i slijedeći predložene mjere opreza, želimo vas informirati da nastavljamo s radom, ali iz svojih kućnih ureda i sigurnosti svog doma. Naš tim je i dalje tu za vas svaki radni dan od 8 do 16 sati, a web shop Promopoint.hr dostupan je od 0 do 24.

Sada, više nego ikada, stojimo na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, pomoć oko izbora promotivnih proizvoda i poslovnih poklona, te smo, unatoč svemu, odlučili razmišljati pozitivno!

Zajedno se možemo posvetiti traženju idealnih promotivnih proizvoda koji će najbolje odgovarati vašem poslovanju, ali i prigodi u kojoj ćete ih koristiti.

Na raspolaganju vam stoji i cijeli tim kreativnih stručnjaka koji će vam rado pomoći osmisliti dizajn paketa, dati ideje oko promotivnih proizvoda i predložiti kako najbolje iskoristiti vrijeme pred nama.

Ne odgađajte i razmišljajte o ljepšim stvarima koje nas u očekuju.

Pozitivno razmišljajmo jer je budućnost u našim i vašim rukama!

Vaš Promopoint