BLOG

Ovo su najbolji poslovni pokloni za ljubitelje putovanja

poslovni pokloni putovanja promopoint

Za nemirne duše koje stalno vole biti u pokretu imamo pravu poslasticu od poslovnih poklona! Za njih su savršeni poslovni pokloni za putovanja. Poklonite im nešto iz nove linije Duo color čije su glavne prednosti kvaliteta, želja za kretanjem i praktičnost. Neka na svim pustolovinama nose podsjetnik na suradnju s vama!

Uvijek spremni za pokret uz dvobojni RPET ruksak

Ovaj praktični ruksak omogućuje da  se sa sobom ponese sve što treba. Potrebno je samo ubaciti prijenosno računalo, nešto odjeće, putovnicu, novac i ostale stvari koje će zatrebati na sljedećoj pustolovini. Nije potrebno brinuti o sigurnosti jer ovaj tanki dvobojni RPET ruksak ima RFID džep koji štiti dokumente od krađe identiteta što ga čini odličnim izborom za poslovni poklon za putovanja. Ljubitelji putovanja često brinu o sihurnosti svojih stvari. Olakšajte im i omogućite im bezbrižno uživanje tako što ćete izabrati ono što i sami priželjkuju. A poslovni pokloni za putovanja, su pravi izbor.

Pogledajte koji poslovni pokloni olakšavaju svakodnevni život!

Kratki bijeg u nepoznato sa savršenom torbom za vikend

Ponekad je kratki bijeg u nepoznato najbolja ideja! Za to je potrebna i savršena dvobojna vikend torba u koju stane baš toliko stvari koliko treba. Ova putna torba je izrađena od ponovno korištenih plastičnih boca i u njoj se nalazi RFID džep za putovnicu i novčanik. Sigurna i ekološki prihvatljiva, savršen je poslovni poklon za one željne putovanja i pustolovina. Omogućit ćete im bezbrižno uživanje u njihovim omiljenim destinacijama.

Neka piće i hrana uvijek budu spremni za pokret

Oni koji se često prepuštaju svom nemirnom duhu, obožavaju provoditi vrijeme na otvorenom. Od toliko aktivnosti na svježem zraku, lako je ogladnjeti. Kako bi uvijek bili spremni, neka se oslone na Cooler torbu od recikliranog materijala. Uz mnogo mjesta za spremanje hrane i pića, omogućit će uživanje u prirodi i ručak pod vedrim nebom. A neće morati brinuti o hrani jer ova torba će dugo očuvati njenu svježinu i omogućiti im piknik pod vedrim nebom.