BLOG

Poslovni pokloni za opuštanje – neka 2020. godina bude bez stresa!

promopoint poslovni pokloni bez stresa

Kako bi ova godina prošla opušteno i bez stresa, pobrinut će se poslovni pokloni za opuštanje koji će vaše poslovne partnere i suradnike spasiti od najčešćih svakodnevnih kradljivaca mira. Pomozite im da u novoj godini uživaju i izbjegnu sve što im može pokvariti mir i sreću uz poslovne poklone za opuštanje.

Ne tako običan privjesak za ključeve

3-u-1 privjesak za ključeve ima puno veću životnu svrhu jer sadrži 3 različita konektora: mikro usb, konketor tipa C i konektor za iOS i Android uređaje. Praktičan i koristan poslovni poklon, jednostavan je za nošenje jer se oba kraja mogu se spojiti pomoću magneta. A svatko tko danas poslovno ovisi o punoj bateriji na mobitelu, znat će cijeniti ovaj poklon koji će mu pomoći da se lako spoji na bilo koji uređaj za punjenje.

Otkrijte najbolje poslovne poklone za ljubitelje putovanja!

Praktičnost na prvom mjestu

Često ne pazimo kako spremamo punjače. Jednostavno ih spetljamo, ubacimo u torbu i čudimo se kada ubrzo prestanu raditi. Ovaj 3-u-1 rastezljivi kabel za punjenje koristi se i za Android i iOS uređaje. Dugačak je 100 cm i omogućuje punjenje uređaja bez zapetljavanja. Svakodnevno će olakšati život svima koji se bore s hrpom punjača.

Ispijanje kave sa stilom - poslovni pokloni za opuštanje

Ova održiva PLA šalica za kavu proizvedena je od biljnog materijala (PLA) tako da nije samo stilski posebna već i posebna za naš Planet. Zanimljivog i modernog dizajna, dolazi s poklopcem koji će sačuvati omiljeni napitak. Kava je veći užitak kada se pije iz ekološki osviještene šalice i odličan je poslovni poklon za opuštanje. A svaki ljubitelj kave će jako cijeniti ovako praktičan i moderan poslovni poklon!

Modni dodatak bez kojeg se ne može

Praktičan, sklopiv i s automatskim otvaranjem i zatvaranjem. Idealan je modni dodatak napravljen od 190T pongee RPET poliestera. Ovaj automatski sklopivi kišobran RPET će stati u svaku torbu i diskretno će čekati priliku da zaštiti od svih padalina. Lako se otvara i brzo pruža zaštitu od kiše i snijega. U ovim danima kada se svaki tren očekuje neka padalina, jako ga je poželjno stalno imati uz sebe.