SETOVI ZAŠTITNIH MASKI S TISKOM LOGOTIPA

BESKONTAKTNI PRIVJESAK ZA KLJUČEVE

Za beskontaktni način otvaranja vrata i korištenja dijeljenih površina poput blagajni, dizala ili bankomata
BESKONTAKTNI PRIVJESAK ZA KLJUČEVE

GEL ZA PRANJE RUKU

Hidroalkoholni gel za pranje ruku
GEL ZA PRANJE RUKU

VIŠEKRATNA PERIVA ZAŠTITNA MASKA

Zaštitna maska s tiskom logotipa
VIŠEKRATNA PERIVA ZAŠTITNA MASKA

POKLON KUTIJA

ETUI ZA ZAŠTITNU MASKU

Čuvajte masku na zatvorenom i čistom mjestu
ETUI ZA ZAŠTITNU MASKU

Zaštitne maske s vašim logotipom govore koliko vam je stalo do zdravlja i zaštite vaših klijenata i partnera. Novo vrijeme promijenilo je nepovratno naše svakodnevne navike. Neke geste poput rukovanja prije poslovnog sastanka ili upoznavanja nove osobe, trenutno se smatraju nepoželjnim. Održavanjem socijalne distance, pranjem ruku i nošenjem zaštitne maske čuvate sebe i osobe u vašoj okolini.

Stoga smo pripremili setove zaštitnih maski koje možete brendirati svojim logotipom ili vizualom te osigurati sigurne uvjete na radnom mjestu, pokloniti ih kao trenutno najpoželjniji i najpraktičniji poslovni poklon ili čak brendirati na poseban način i prodavati kao svoj brend.

U ponudi su Basic paket, Basic X paket, Medium paket, Mix paket i Premium paket. Odaberite zaštitne maske s vašim logotipom kao promotivni poklon koji će sa svakim korištenje podsjećati na vašu brigu o drugima.

Minimum narudžbe: 200 setova iste vrste

Premium paket

Sadrži 1 višekratnu zaštitnu masku (UNE 0065, izrađena od dvoslojnog poliestera s podesivim gumicama), 1 hidroalkoholni gel u bočici 100 ml, 5 jednokratnih hidroalkoholnih maramica (70% alkohol), 1 antibakterijska kemijska olovka. Maska, gel i olovka namijenjeni su za brandiranje, a set dolazi u poklon kutiji namijenjenoj za brandiranje.

Mix paket

Sadrži 1 višekratnu zaštitnu masku (UNE 0065, izrađena od dvoslojnog poliestera s podesivim gumicama), 1 hidroalkoholni gel u bočici 30 ml, 1 energetsku pločicu 40g. Maska i gel namijenjeni su za brandiranje, a set dolazi u poklon kutiji namijenjenoj za brandiranje.

Medium paket

Sadrži 1 višekratnu zaštitnu masku (UNE 0065, izrađena od dvoslojnog poliestera s podesivim gumicama), 1 hidroalkoholni gel u bočici 30 ml, 1 beskontaktni privjesak za ključeve, 1 etui za jednokratnu zaštitnu masku. Svi proizvodi iz seta namijenjeni su za brandiranje, a set dolazi u poklon kutiji namijenjenoj za brandiranje.

Basic X paket

Sadrži 1 višekratnu zaštitnu masku (UNE 0065, izrađena od dvoslojnog poliestera s podesivim gumicama), 1 hidroalkoholni gel u bočici 30 ml, 5 jednokratnih hidroalkoholnih maramica (70% alkohol). Maska i gel namijenjeni su za brandiranje, a set dolazi u poklon kutiji namijenjenoj za brandiranje.

Basic paket

Sadrži 2 jednokratne kirurške maske, 1 hidroalkoholni gel u bočici 30 ml, 5 jednokratnih hidroalkoholnih maramica (70% alkohol). Gel je namijenjen za brandiranje, a set dolazi u poklon kutiji namijenjenoj za brandiranje.