BLOG

Eko poslovni pokloni koji štite prirodu

Eko poslovni pokloni potaknut će održivije poslovno okruženje i potaknuti pozitivan trend darivanja koje štiti prirodu.  Omogućite svojim zaposlenicima i klijentima da dožive pozitivnu transformaciju dok istovremeno doprinosite zaštiti okoliša i promovirate svoj brend.

Eko poslovni pokloni koji su jedinstveni

Otkrijte praktično rješenje za organizaciju i olakšavanje svakodnevice – naš novi poklon koji objedinjuje funkcionalnost pernice, ravnala i držača za mobitel! Ova inovativna kombinacija ne samo da čuva stolni prostor, već i omogućava vašim klijentima i zaposlenicima da sve što im je potrebno imaju na dohvat ruke. Neka vaši pokloni budu eko poslovni pokloni!

Zvijezda svakog druženja

Stvaranje ugodne atmosfere je ključno za svaki susret, stoga vam predstavljamo RUMBA zvučnik – nezaboravan dodatak poslovnim ili privatnim okupljanjima! Ovaj koristan zvučnik ne samo da pruža vrhunski zvuk, već i pokazuje vašu brigu za okoliš. Poklonite svojim klijentima nešto što će ih razveseliti i istovremeno uljepšati njihove živote. Uz RUMBA zvučnik, stvarate doživljaj koji će se dugo pamtiti!

Konferencijska mapa u modernom ruhu

Otkrijte spoj funkcionalnosti i estetike u našoj novoj mapi od pluta! Savršen poklon za vaše zaposlenike i klijente, pružajući im praktičan alat za organizaciju dokumenata s dodatkom elegancije. Ovi eko poslovni pokloni ne samo što olakšavaju svakodnevni rad, već i jačaju poslovne odnose i istovremeno promoviraju vaš brend. Dajte svojim partnerima alat koji će im pomoći da budu organizirani i efikasni, dok stvarate trajni dojam koji će ih podsjećati na vašu posvećenost kvaliteti i inovaciji.

Vezica za mobitel izvan svakih očekivanja

Ova praktična i atraktivna promotivna vezica za mobitel je neophodna tijekom putovanja, na raznim festivalima, sportskim ili glazbenim događajima.

Iskoristite svaku priliku za promociju vašeg brenda uz našu inovativnu vezicu za telefon! Ova praktična vezica čini život lakšim, omogućujući vam da uživate u svakom trenutku bez brige o telefonu. Neka vaš brend bude uvijek u centru pažnje, jer će vaš logo biti istaknut na ovom korisnom dodatku koji će vaši klijenti rado nositi sa sobom. Pružite svojim klijentima i zaposlenicima ne samo praktično rješenje, već i sjajan način da promoviraju vaš brend svuda gdje idu.

promotivna vezica za mobitel

Izaberite personalizirane poslovne poklone, razmazite zaposlenike i oduševite klijente!