BLOG

Digital signage za hotele – promocija koja donosi rezultate!

Digital signage za hotele(1)

Digital signage za hotele, ili digitalno oglašavanje, revolucionarizira način komunikacije unutar hotelijerske industrije. Suvremeni hoteli koriste digitalne ekrane za prikazivanje svega, od osnovnih informacija poput vremenskih prilika i lokalnih atrakcija do personaliziranih dobrodošlica i promotivnih ponuda. 

Digital signage za hotele - promovirajte svoje sadržaje svakom gostu!

U hotelskoj industriji, uspješna komunikacija s gostima direktno utječe na prihod. Gosti očekuju besprijekorno iskustvo tijekom svog boravka, stoga je ključno pravovremeno i suptilno informirati ih o dodatnim uslugama, događajima te ponudama u restoranu kako bi se njihov boravak što više poboljšao.

Hotel nudi raznovrsne lokacije pogodne za postavljanje Videri ekrana, uključujući recepciju, bazen, SPA prostorije, barove i sobe za sastanke. Videri ekrani ističu se atraktivnim dizajnom i sposobnošću privlačenja pažnje gostiju. Od samog dolaska, animacije, videi i estetski osmišljeni sadržaj djeluju kao magnet za interes gostiju.

Privucite pažnju!

Podignite iskustvo svojih gostiju na višu razinu uz naša suvremena digitalna rješenja za hotele! Videri ekrani osiguravaju ažurirane informacije te privlače pažnju na ključne sadržaje i usluge. Uz našu sofisticiranu tehnologiju, potaknite rast prihoda i unaprijedite zadovoljstvo gostiju.

U velikim hotelima, gdje su hodnici, sobe i područja gotovo identični, gosti se lako mogu izgubiti. Stoga je ključno pružiti im alate za jednostavno snalaženje unutar hotela. Videri pruža izvrsne mogućnosti za informiranje gostiju o njihovoj trenutačnoj lokaciji unutar hotelske infrastrukture, istovremeno pružajući pregled drugih važnih mjesta.

Digital signage za hotele led reklame

Savršeno iskustvo za goste!

Oplemenite poslovna putovanja svojih gostiju uz naša interaktivna rješenja! Osigurajte im sveobuhvatne informacije o važnim događajima te olakšajte rezervaciju ulaznica za seminare ili prijevoz. S Videri ekranima, osigurajte svojim gostima savršeno iskustvo putovanja i ostanite korak ispred konkurencije.

Jedan od primjera kako najbolje iskoristiti Videri ekrane je za prikaz informacija u lobbyju hotela. Pružite gostima dobrodošlicu na njihovom jeziku čim kroče u hotel! Recepcija i predvorje igraju ključnu ulogu za goste hotela. Posjetitelji često provode vrijeme u predvorju, čekajući prijatelje, istražujući restorane, barove ili posjećujući recepciju. Videri ekrani postavljeni u predvorju predstavljaju središnju točku hotela, pružajući gostima informacije i priliku za opuštanje, stvarajući ugodno i informativno okruženje.

Digital signage za dodatnu vrijednost

Mnogi hoteli proširuju svoje usluge uvođenjem fitness zona i sportskih sadržaja, pružajući gostima dodatne sportske mogućnosti te povećavajući atraktivnost svog objekta. U modernim hotelima, Videri ekrani postaju neizostavan dio fitness prostorija.

Koristeći ekrane kao zabavne i informativne medije, gostima se pruža mogućnost da se informiraju o vremenu, ponudama, aktualnim vijestima ili sportskim događajima dok vježbaju na traci, stepperu ili sobnom biciklu. Informacije o dodatnim hotelskim uslugama poput SPA tretmana ili masaža pružaju dodatnu vrijednost gostima.

Digital signage za hotele Videri

Generirajte dodatne prihode

Videri ekrani također mogu poslužiti kao platforma za DOOH oglašavanje (Digital-Out-Of-Home), prikazujući oglašivačke sadržaje od trećih tvrtki iz sektora sporta i wellnessa ili promovirajući proizvode partnerskih tvrtki. Na taj način, oglašavanje izvan hotelskog okruženja generira dodatne prihode za hotel i smanjuje operativne troškove za ostale sadržaje.

U velikim hotelima s više katova, gosti često koriste više dizala kako bi se kretali unutar objekta. Dizalo predstavlja idealno mjesto za postavljanje Videri ekrana. Obavijestite svoje goste o radnom vremenu barova, restorana, noćnih klubova i o nadolazećim događajima, pružajući korisne informacije gostima dok se kreću kroz hotel.

Istaknite posebne pogodnosti

Transformirajte vaš hotelski bar u nezaboravno iskustvo s Videri ekranima za prikaz informacija! Optimizirajte komunikaciju s vašim gostima i povećajte prodaju s našim jednostavnim i učinkovitim digitalnim rješenjima za hotelske barmene. Zahvaljujući centraliziranoj kontroli i upravljanju sadržajem, Videri ekrani su savršeni za komunikaciju s posjetiteljima, predstavljanje dodatnih hotelskih usluga te za oglašavanje. Također, pružaju mogućnost prikazivanja jelovnika i ponuda pića.

Digital signage za hotele digital display

Želite li digital signage u svom hotelu?