REFLEKTIRAJUĆI PROMOTIVNI POKLONI

Želite da vaša promocija bude upečatljiva? Reflektirajući promotivni pokloni su idealan način da poboljšate vidljivost korisnika i vašeg logotipa! Ako tražite poklon koji ne samo da pruža dobru vidljivost u prometu pri slabom osvjetljenju, već također udovoljava CE EN13356 direktivi, onda je AGR reflektirajući materijal pravi izbor.

Izaberite između raznolikog asortimana reflektirajućih promotivnih proizvoda poput privjesaka, narukvica, naljepnica, reflektirajućih ruksaka ili navlaka za sjedala bicikla. Svi ovi proizvodi ne samo da pružaju visoku vidljivost vašeg logotipa, već također brinu o sigurnosti vaših zaposlenika i klijenata. Osim što izražavaju vaš brend na jedinstven način, reflektirajući promotivni pokloni pridonose općem osjećaju sigurnosti i odgovornosti, čime stvaraju pozitivan dojam o vašoj tvrtki.

Ovi atraktivni i funkcionalni reflektirajući promotivni pokloni ne samo da će učiniti vaš brend primjetnim, već će imati i pozitivan utjecaj na zajednicu, promičući vašu tvrtku kao odgovornu i pažljivu prema svojim korisnicima. Budite viđeni i zapamćeni na najbolji mogući način – kroz reflektirajuće promotivne poklone.

Minimalna količina za narudžbu: 250 komada

Za više informacija i za informativnu ponudu javite nam se na info@promopoint.hr