Naslovnica » promotivne zaštitne maske

Prikazuje se svih 18 rezultata

Listići sapuna u kutiji SOAP TO GO

5,13 kn6,40 kn
Bijela
Limeta
Plava
Siva

20 listića sapuna u PP kutijici. Za upotrebu jednostavno dodajte vodu i operite ruke. Ovaj je proizvod klasificiran kao kozmetički proizvod.

Set zaštitnih jednokratnih maski MASKSETS

8,32 kn
Transparentna

Komplet od 4 kirurške maske 3PLY (EN14683, tip 1) s elastičnim ušnim ušicama i podesivim dijelom za nos radi ugodnijeg nošenja. Pakirano u PP kutijicu.

Zaštitna maska COVERFACE

2,17 kn2,28 kn
Bijela
Crna
Crvena
Limeta
Plava

Promotivna zaštitna maska za lice za višekratnu upotrebu. Predmet je izrađen od 55% poliamida i 45% poliesterskih vlakana za veću trajnost i čvrstoću. Ovaj predmet nije za medicinsku uporabu. Jedna veličina odgovara svima. Perivo. Idealno za svakodnevno putovanje na posao.

A5 antibakterijski notes ARCO CLEAN

15,28 kn
Bijela

Promotivni A5 notes s antibakterijskim mekanim PU omotom i 96 obloženih stranica (70 gr) s elastičnom trakom. ISO 22196.

Antibakterijski USB 16GB TECH CLEAN

42,40 kn
Bijela

Promotivni antibakterijski USB stick 16GB sa zaštitnim metalnim poklopcem. Zakrenite poklopac i spojite se na USB priključak da biste ga počeli koristiti.

Antibakterijska kemijska olovka BLANQUITO CLEAN

1,82 kn
Bijela

Promotivna kemijska olovka s antibakterijskim tijelom. ISO 22196. Plava tinta.

Antibakterijska kemijska olovka NEILO CLEAN

2,39 kn
Bijela

Promotivna aluminijska kemijska olovka sa ‘twist’ mehaniznom i antibakterijskim tijelom i sjajnom kromiranom klipsom. ISO 22196. Plava tinta.

6-u-1 antimikrobni kabel

41,72 kn
Bijela

Kabel za više punjenja izrađen od ABS-a i PVC-a bez TPE koji je tretiran Biomasterom, antimikrobnim sredstvom koje pruža drugu liniju obrane od štetnih bakterija. Ovaj proizvod je testiran u skladu s ISO 22196 na antimikrobnu učinkovitost i 100% je siguran i neškodljiv za korisnike. Biomaster ne utječe na mogućnost recikliranja predmeta. Proizvod također uključuje Verimaster jedinstveni trag koji je ugrađen u materijal kako bi dokazao da je predmet tretiran Biomasterom, za razliku od mnogih proizvoda na tržištu koji daju antimikrobne tvrdnje koje su krivotvorene. Kabel ima tip C i USB A ulaz i tip C te dvostrani IOS / Android priključak kako bi ovaj kabel bio prikladan za punjenje bilo kojeg uređaja na tržištu, iz bilo kojeg izvora napajanja. Pakirano u luksuznoj poklon kutiji s objašnjenjem Biomastera.

Antimikrobni 3W wireless zvučnik

104,88 kn
Bijela

3W bežični zvučnik koji je tretiran Biomasterom, antimikrobnim sredstvom koje pruža drugu liniju obrane od štetnih bakterija. Ovaj je proizvod testiran u skladu s ISO 22196 na antimikrobnu učinkovitost i 100% je siguran i neškodljiv za korisnike. Biomaster također ne utječe na mogućnost recikliranja predmeta. Proizvod također uključuje Verimaster jedinstveni trag koji je ugrađen u materijal kako bi dokazao da je predmet tretiran Biomasterom, za razliku od mnogih proizvoda na tržištu koji daju antimikrobne tvrdnje koje su krivotvorene. Zvučnik ima bateriju od 300 mAh koja omogućuje vrijeme reprodukcije do 3 sata i može se ponovno napuniti za 1,5 sata. S BT 5 koji omogućuje radnu udaljenost do 10 metara. Pakirano u luksuznoj poklon kutiji s objašnjenjem Biomastera. Uključujući TPE kabel za mikro punjenje bez PVC-a.

Antimikrobni powerbank 5.000 mah

97,81 kn
Bijela

ABS džepni punjač 5000 mAh koja se tretira Biomasterom, antimikrobnim sredstvom koje pruža drugu liniju obrane od štetnih bakterija. Ovaj je proizvod testiran u skladu s ISO 22196 na antimikrobnu učinkovitost i 100% je siguran i neškodljiv za korisnike. Biomaster također ne utječe na mogućnost recikliranja predmeta. Proizvod također uključuje Verimaster, jedinstveni trag koji je ugrađen u materijal kako bi dokazao da je predmet tretiran Biomasterom, za razliku od mnogih proizvoda na tržištu koji daju antimikrobne tvrdnje koje su krivotvorene. Stavka dolazi s li-polimernom baterijom od 5000 mah za punjenje uređaja do 3 puta. Mikro USB ulaz 5V / 2A; 2 USB porta s izlazom 5V / 2A; 4 LED indikatora na prednjoj strani kako bi vidjeli koliko je baterije ostalo. Pakirano u luksuznoj poklon kutiji s objašnjenjem Biomastera.

3-dijelni zaštitni set CARE SET

31,12 kn
Plava

Promotivni komplet za zaštitu s 10 kirurških maski 3PLY (EN14683, tip 1), 10 ml spreja za čišćenje ruku (alkoholna formulacija) i alata za bezkontaktno otvaranje vrata, pritiskanje tipki dizala, svjetla na semaforu, bankomata bez potrebe da ih dodirujete i sl. Kartonska kutija.

Kutija za zaštitne maske CASE

4,67 kn
Bijela
Siva
Transparentna

Promotivna futrola za 4 jednokratne zaštitne maske ili 1 masku za višekratnu upotrebu. Maske nisu uključene.

A5 antibakterijski notes CLEANBOOK

13,45 kn
Bijela

Promotivna bilježnica s antibakterijskim premazom formata A5 s PP poklopcem i 80 obloženih stranica recikliranog papira. ISO 22196.

Kemijska olovka s antibakterijskom zaštitom RIO SPAY

1,94 kn
Bijela

Promotivna kemijska olovka sa praznim spremnikom za dezinfekcijsku tekućinu. ISO 22196. Plava tinta.

3-slojna zaštitna maska za lice

7,18 kn
Bijela
Crna
Crvena
Narančasta
Plava
Siva
Tirkizna

3-slojna zaštitna maska za lice od poliestera i ušnim ušicama u boji. Ovaj je proizvod u skladu s REACH standardom, a također je uspješno testiran prije upotrebe i nakon 10 ciklusa pranja (60◦) prema EN13274-7 (≥ 70%, Filtracija aerosola) i ISO9237 (propusnost zraka).

Digitalni toplomjer THEMP

18,01 kn
Bijela

Promotivni digitalni termometar u prozirnom zaštitnom kućištu. Uključena je 1 baterija.

Dezinfekcijski sprej SPRAY 30

7,18 kn
Transparentna

Promotivni sprej za čišćenje ruku u PET boci koja se može ponovno puniti. Kapacitet 30ml. 70% -alkoholna formulacija. Proizvedeno u EU. Ovaj je proizvod klasificiran kao kozmetički proizvod.

Dezinfekcijski sprej SPRAY 10

5,24 kn
Transparentna

Promotivni sprej za čišćenje ruku u PET boci koja se može ponovno puniti. Kapacitet 10ml. 70% -alkoholna formulacija. Proizvedeno u EU. Ovaj je proizvod klasificiran kao kozmetički proizvod.