BLOG

Poslovni pokloni za kraj godine – pravo je vrijeme za odabir!

Poslovni pokloni za kraj godine postali su tradicija. Da biste ostavili najbolji dojam, birajte ih na vrijeme.

Bliži se kraj godine, razdoblje u kojem tradicionalno darujete poslovne partnere da biste im zahvalili za uspješnu suradnju. Sada je pravo vrijeme za odabir poklona da biste ostavili najbolji dojam na svoje partnere i stigli odabrati poslovne poklon pakete koji će imati otisnut vaš logotip ili promotivnu poruku. Mi vam nudimo gotova rješenja – osmišljene poklon pakete kako bismo Vam olakšali potragu. Poslovni poklon više je od samo poklona, on priča priču o Vama i Vašoj tvrtki, zaposlenicima, korporativnoj kulturi te šalje poruku što mislite o onome kome ga poklanjate.

Poslovni pokloni koji poručuju da je vrijeme za čaj

Ljubitelji čaja znat će cijeniti ovaj poklon koji će im omogućiti uživanje u trenutcima opuštanja. Poklon set za čaj Kirkasa dolazi u kartonskoj poklon kutiji s ispunom od drvene vune i crvenom vrpcom. U poklon setu se nalazi elegantna šalica, čaj sa šumskim voćem, med (125 g) te ukras za božićno drvce Jerpstad. Set možemo brandirati Vašim logom ili prigodnom porukom putem digitalno otisnutog kartončića.

Poslovni pokloni za kraj godine koji će očarati ljubitelje kave

Poklon set Kahvia oduševit će svakog ljubitelja kave! U njemu ćete pronaći prekrasnu porculansku šalicu Hestia, Costa Rica kavu Luis, ukras za božićno drvce te hrskave talijanske kekse s bademima koji će iskustvu ispijanja ukusne kave dati novu dimenziju. Ovaj božićni set će vaše suradnike i klijente potaknuti na uživanje i opuštanje. Podsjetit ćete ih koliko je važno uživati u svakom trenutku. A da bi vas se sjetili dok ispijaju kavu, poklon ćemo personalizirati logotipom ili posebnom porukom.

Čaj za hladne dane

Ovaj praktičan i lijep poklon set za čaj krije božićnu šalicu Renar, čaj Luis od šumskog voća, med Always Gourmet i ukras za božićno drvce Fantasy. Možete odabrati personalizaciju ovog poklona logotipom ili posebnom porukom. Poklonite svojim klijentima i suradnicima koristan i praktičan poslovni poklon kojeg će rado koristiti i u kojem će uživati.

Putni slatki poklon set

U putnom poklon setu Kulta pronaći ćete termosicu Makalu, RPET pokrivač Kayla, “Floq” ručno izrađene kolačiće od maslaca s limunom, lješnjake prelivene čokoladom Always Gourmet i ukras za božićno drvce Holonda.

Dodajte svoj logotip ili posebnu poruku i kreirat ćete pažljivo odabran poklon koji će sve koji ga dobiju podsjećati na vaš brend i poslovanje. Izaberite ovaj putni poklon set kada želite pokloniti nešto što će im uljepšati svakodnevicu i život.

Set za čajoljupce

Ovaj poklon set idealan je poklon za one kojima je čaj sastavan dio svakog druženja i vjeran pratitelj u većini trenutaka u danu. Set sadrži božićnu šalicu Stellar, infuzor za čaj Strobus, čaj sa šumskim voćem, med Always Gourmet i ukras za božićno drvce Fantasy.

Božićni poslovni pokloni idealna su prilika da poklonite nešto korisno i praktično. Tražite li nešto posebno, izaberite poklon paket u kojem se nalazi više sve što je potrebno za opuštanje i uživanje. Uz dodatak vašeg logotipa ili prigodne poruke dobit ćete odličan podsjetnik na vas i vaše poslovanje.

Termosice - idealni poslovni poklon za hladne dane

Povezane objave